Acasă Locale Sătmăreanul Vlad Darie este câștigătorul main event-ului PokerFest - Interviu

Sătmăreanul Vlad Darie este câștigătorul main event-ului PokerFest – Interviu

Sătmăreanul Vlad Darie este câștigătorul main event-ului PokerFest, turneu ce s-a desfășurat în perioada 2-8 septembrie la Mamaia. În urma competiției tânărul sătmărean (23 de ani) a câștigat premiul de 36.680 de euro.

Acesta a fost primul turneu major de poker al toamnei din România și s-a desfășurat pe parcursul a patru zile. Sătmăreanul nostru a intrat în ultima zi a competiției cu cel mai mare stack de fise, reușind să domine masa finală, semnând patru din cele opt eliminări.

Pentru Vlad Darie reușita de la PokerFest, este primul succes major în cadrul evenimentelor live, după ce în ultimul an s-a consacrat la PokerStar. În cadrul turneului sătmăreanul nostru a reușit să treacă cu succes de Gusti Sas, aflat la a doua masă finală consecutivă într-un main event PokerFest, acesta din urmă clasându-se pe locul secund.

Următoarea etapă a PokerFest va avea în perioada 7-13 octombrie, în Budapesta.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente