marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleSătmărencele și oșencele au întâlnire cu Andreea Marin și Andreea Paul la...

Sătmărencele și oșencele au întâlnire cu Andreea Marin și Andreea Paul la „Școala Mamelor”

mama-si-copilAndreea Marin și Andreea Paul sunt înainte de toate mame. Precum cele mai multe femei din România de astăzi: identice prin probleme, unice prin ele însele și copilul lor pe care-l iubesc. „Cariera” lor cu care se mândresc este creșterea propriului copil, ieri plângând neștiutor pe această lume, mâine crescând sub ochii lor plini de grijă.

„Școala Mamelor” este inspirată de problemele și speranțele celor ce dau naștere vieții, cel mai prețios lucru de pe pământ. Miercuri, 19 iunie 2013, la ora 18.00, la Complexul Valea Măriei (satul Vama, județul Satu Mare) sătmărencele și oșencele au întâlnire cu Andreea Marin și Andreea Paul într-un dialog provocator despre legea esențială a acestei lumi fără țintă și repere: „A fi mamă”, și „A fi femeie”.

Nu puține devin mame la 15-16 ani. Nu puține sunt tratate brutal în propria lor casă. Unele se confruntă cu probleme ale copiilor la care instituțiile statului nu excelează în a le oferi sprijinul necesar. Ne pasă? Da! Discutăm despre toate acestea și nu numai. Vă ascultăm și vă oferim sprijinul și suportul nostru.

Domnii curioși să înțeleagă problemele doamnelor sunt invitați deopotrivă, pentru că lumea copiilor noștri e formată din doi.

Andreea PAUL, Deputat de Țara Oașului, Satu Mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente