duminică, iunie 16, 2024
AcasăDivertismentTipuri de bărbați care refuză relațiile serioase

Tipuri de bărbați care refuză relațiile serioase

narcisist_barbat_67738300Mulți dintre bărbați au probleme ce vizează angajamentul în relația de cuplu, dar sunt anumite tipuri de bărbați care, pur și simplu, refuză relațiile serioase ce implică exclusivitate și chiar viața în doi.

Narcisistul

Îl recunoști ușor: vorbește aproape tot timpul despre el, despre jobul lui, despre ieșirile lui, despre mașina lui și arată mai bine decât media masculină. Narcisistul refuză un angajament în relație pentru că este deja angajat față de el însuși.

Băiatul mamei

Se spune că bărbații sunt doar niște copii mari, dar chiar și asa poți avea relații de lungă durată, chiar fericite, cu o parte din ei. Însă există și acei bărbați care și la 35 de ani nu încetează să fie “băiatul mamei”. Este imatur, mama lui îl învârtește pe degete, iar lui chiar îi convine. Pentru o relație serioasă, este totuși nevoie de o anumită doză de maturitate, iar “băiatul mamei” duce lipsă.

Bărbatul care nu a realizat destul

Este genul de om care este într-o goană continuă după realizări, după îndeplinirea tuturor obiectivelor și care, pur și simplu, nu se poate opri din goană în fiecare seară, măcar două ore, ca să le petreacă cu iubita lui. Acest bărbat are mereu obiective pe care trebuie să le îndeplinească și spune că, odată ce le va îndeplini, se va stabili. Dar este ca și cum ar goni într-un tunel și, pentru “a se așeza” cu o femeie, trebuie mai întâi să ajungă la luminița de la capătul tunelului. Singura problemă este că tunelul nu sfârșește.

Băiatul sărac

Un bărbat care pune mare preț pe bani, tocmai pentru că nu îi are, nu-și va lua un angajament față de nicio femeie pentru că este de părere că nu îi poate oferi ce are nevoie. De ce? Pentru că o relație presupune întâlniri, cadouri și, eventual, chiar și un inel. Acest gen de bărbat nu se va așeza la casa lui până nu va considera că are suficienți bani încât să se întrețină pe el, să aibă grijă de femeia lui și de toate poftele ei. Bunele intenții nu sunt de blamat, dar mulți dintre acești bărbați s-ar putea să fie nevoiți să aștepte mult și bine după siguranța materială la care visează. O femeie, însă, nu ar trebui să aștepte.

Masculul feroce

În categoria aceasta intră bărbații care sunt obsedați de sport, siguri pe ei, care-și asumă orice fel de risc, mai puțin unul care ar putea să le afecteze independența. De regulă, masculul feroce este genul de bărbat care chiar arată excepțional de bine și știe să farmece o femeie, dar nu sunt buni de relație. Când un bărbat poate să agațe orice-i poftește inima (sau altceva), de ce s-ar rezuma la una singură? Cel puțin asta este mentalitatea pe care o are masculul feroce.

Ahtiatul dupa sex

Deși în dicționarul limbii române nu există varianta masculină a cuvântului “nimfomană”, acesta referindu-se doar la femei, în viața reală există acei bărbați care își asumă un angajament față de o femeie doar pentru a avea parte de sex cât mai des. Ahtiatul după sex este cel care este excitat tot timpul și vrea să facă sex tot timpul, însă se întâmplă prea des ca partenera lui să nu facă facă apetitului sexual. Dacă nu face față, bărbatul ahtiat după sex își va caută altă parteneră.

Workaholicul

Bărbatul care stă constant peste program și-și ia laptopul și actele după el și în concediu este prea preocupat de propria muncă încât să mai aibă timp de o femeie, darămite de o relație serioasă.

Rănit în dragoste

Se spune că atunci când te arzi cu ciorbă sufli și în iaurt, iar bărbatul rănit în dragoste cunoaște bine această vorbă pentru că o pune în aplicare cu sfințenie. Acest tip de bărbat a jurat că nu se va mai implica în nicio relație pentru că a suferit prea mult de pe urma “Fostei”. În opinia rănitului în dragoste, dacă nu se deschide sufletește față de o altă femeie, nu va mai suferi pe viitor.

Realitatea.net

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente