vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSătmărenii nu au gustat festivalul de muzică a lui Butka

Sătmărenii nu au gustat festivalul de muzică a lui Butka

Trupe multe și marunte, oameni mai mulți pe scenă decât în fața ei, un eșec absolut la așa zisul “Festival al Muzicii de Stradă”.

Acest festival a fost la prima ediție, paranghelie unică în România, copiată fix din Ungaria unde astfel de evenimente sunt organizate și au un succes enorm.

Nu este destul să spui ” hai sa facem!”, mai trebuie să și știi. Mult zgomot, pentru nimic. Sătmărenii au crezut că dacă tot se cheltuie un ban, va fi folosit în scopuri bune și pentru un eveniment la care vor participa măcar 20 de persoane. Pe langă că scenele erau goale mai era și blocată circulația pe jumătate din centul nou al Sătmarului pentru fix 3 oamnei ( sunetist și doi cântăreți ) care făceau o galăgie de derajau oamenii prin cartiere.

În urmă cu câteva luni organizatorul se bătea în piept că el este mare făcător de evenimente și că el este “proprietarul” mai multor nume de evenimente, că numai el știe și poate să organizeze manifestări, de exemplu: parada mașinilor de epocă. Festivalul Muzicii de Stradă, Satu Mare a avut nevoie de acest festival exact ca și peștele de bicicletă.

Ar trebui un pic mai multă atenție la organizarea acestor parangheli, nu încurcată circulația în oraș, tulburată liniștea publică și făcut tam-tam fix pentru 5 oameni dintre care 3 erau cerșetori și doi artiști.

Am dori, noi sătmărenii ca astfel de manifestări să fie organizate de profesioniști nu de amatori, care numai cu gura sunt buni să dea. Așteptăm cu nerăbdare a doua ediție…..

muzica de strada (2) muzica de strada (3)

10 COMENTARII

 1. Mi-e rau de asemenea indivizi care paraziteaza pe la primaria Satu Mare, nu vreti cumva si autonomia satmarului, praful sa ales de concertele astea.. butka organizeaza eventual un concurs de uflat roti la
  ger-bog.

 2. Sunt pur si simplu oripilat de ceea ce a putut face Gergo, cu un pic de minte putea sa iasa ceva frumos dar na, te astepti de unde nu-i. nu trebuiau nici astia de la jurnalul sa se lege de eveniment nu prea au nici un drept asa cum nu trebuia nici butka sa organizeze nimic.
  Vedeti-va de problemele grave ale oraslui si tu butka stai cuminte in scaunul tau acolo la masa rotunda pana nu te zboara sistemul. speram sa nu mai existe alte porcarii ca asta

 3. Hai ma Butko, iti pui torti prietenii sa comenteze aicia, de ce nu recunosti ca a esit un FÂSSSS din toată treaba asta. ieu unu am fost acolo pentru ca a vrut sa ascult muzica buna dar nu am putut.Nu a placut nimic mie.

 4. Nici nu stiu ce e mai josnic: faptul ca acest distins domn vorbeste in numele satmarenilor fara sa aiba argumente valide sau faptul ca nu si-a dat numele (probabil de frica. Citind articolul, mi-a venit sa rad si sa plang deodata: sa rad din cauza mesajului evident frustrat si plin de invidie si rea-vointa din partea „jurnalistului” si sa plang vazand in ce hal ajunge un portal de stiri sa scrie desre un festival si ce fel de oameni frustrati lucreaza in jurnalism (o fi vorba de nepotism, altfel nu-mi explic).

  PS: Va rog donati abecedare la redactia „Jurnalul de Satu Mare”!

  • Bravo JURNALUL sunteti foarte tari, voi ati avut sange in vene nu ca alte ziare, jos cu ungurii astia o data de aici un 10 de la gabi din Paulesi

 5. Felicitari pentru prima data un asa eveniment in SATU MARE, eu zic ca a fost o reusita bravo si succes pe mai departe…

 6. Aveti dteptate domnilor si doamnelor ca asai prima editie mai slaba, dar camioanele alea in fata Hotelului Dacia ce-au cautat?????????????????????????????

 7. Pur si simplu acest articol se numeste INVIDIE , dupa cum puteti observa din articol probabil autorul articolului este un ,, cerșetor ,, ca el era singurul in fata scenelor care apreciaza doar cand se imparte bineinteles GRATIS Fasole , imi cer scuze in fata unor cersetori din Satu Mare ca compar un astfel de om cu iei.
  Bravo tie Mare Jurnalist , scriitor anonim tu cand organizezi un eveniment probabil vei putea obtine rezultete mai frumoase din prima dar si in momentul de fata iti putem acorda o statuie frumoasa A TARANULUI ANONIM !

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente