luni, iulie 22, 2024
AcasăsusSătmărenii protestează pentru salvarea Roșiei Montane

Sătmărenii protestează pentru salvarea Roșiei Montane

Sătmărenii sunt invitați mâine, 1 septembrie de la ora 17.00, să participe la un protest pașnic organizat în vederea salvării Roșiei Montane. Inițiativa vine din partea coordonatorului județean al „Let’s Do It, Romania!” Satu Mare, Bianca Durkovics.

“Ideea mi-a venit după ce am văzut că în mai multe orașe din țară precum Cluj, Brașov, Timișoara, București și Baia Mare vor fi organizate proteste de solidaritate pentru salvarea Roșiei Montane. Ne vom întâlni la ora 17.00, în față la Magazinul “Someșul” de unde vom porni într-un mars civilizat spre Primărie”, ne-a declarat organizatoarea evenimentului. Participanții vor purta bannere și afișe pe care vor fi inscripționate mesaje prin care își vor exprima opoziția față de proiectul de lege aprobat de Guvern în ședința de marți, 27 august care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roșiei Montane.

Potrivit Biancăi Durkovics „mesajul meu către sătmăreni este să nu fie indiferenți și să vină cât mai mulți la acest protest ca să salvăm Roșia Montană”

1 COMENTARIU

  1. O initiativa frumoasa,avem o tara deosebita pe care din pacate nu stim sa o apreciem.Tot ce avem mai de pret si frumos in Romania trebuie sa mearga la export si nu este corect.

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente