marți, mai 28, 2024
AcasăEducatie&CulturaSatu Mare. Broșura de admitere la liceu a fost publicată

Satu Mare. Broșura de admitere la liceu a fost publicată

Broșura de admitere la liceu, cât și la școlile profesionale pentru anul școlar 2023-2024 a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean – IȘJ Satu Mare.
În paginile broșuri elevii vor găsi informații importante despre admiterea în învățământul liceal, învățământul profesional de stat și învățământul dual, la nivelul județului Satu Mare, și anume specializările pentru care se poate opta, după examenul de evaluare națională, 2023, dar și mediile din anul școlar 2021 – 2022.

De asemenea se regăsește și calendarul admiterii, planul de şcolarizare, graficul susţinerii probelor de aptitudini, lista unităţilor de învăţământ din judeţul Satu Mare, precum şi suportul legislativ în vigoare.

„Ne dorim ca acest instrument să vă fie util și să vă ghideze, într-o manieră cât mai coerentă și facilă, în alegerea filierei, profilului, specializării/domeniului de pregătire pentru viitorul vostru. Mult succes tuturor absolvenților clasei a VIII-a, putere de concentrare în timpul probelor scrise și înțelepciune în alegerea profilului”, transmite conducerea IȘJ Satu Mare.

Borșura poate fi consultată accesând acest link: https://www.satmar.ro/web/uploads/files/SM_brosura%20admitere%20VIII%202023-site.pdf

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente