Acasă Sursa: Politia Satu Mare Satu Mare: Politia ne informeaza

Satu Mare: Politia ne informeaza

BULETIN DE PRESĂ

Polițiștii Postului de Poliție Socond l-au depistat în trafic pe numitul C.Marian, de 21 ani, domiciliat in comuna Socond, care conducea autoturismul în localitatea Cuta, fără să posede permis de conducere de nici o categorie. Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În data de 07.10.2013, ora 15:4o, in localitatea Ciuperceni, jud Satu Mare, S. Mihai, de 23 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Ford, pe fondul conducerii imprudente a pierdut controlul asupra autoturismului părăsind partea carosabilă acroșând un minor de 17 ani, din loc.Ciuperceni, si o tânără de 20 ani, care se deplasau pe acostamentul din partea dreapta a directiei de mers.

In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a celor doi pietoni. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea eventualei alcoolemii.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban Satu Mare, au intocmit acte premergatoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat numitului R. Adrian de 45 ani, din com. Botiz, care in data de 07.10.2013, a sustras de pe parcela partii vătămate M. Ioan de 41 ani, din Balta Blonda, un cal de culoare rosie, cauzănd un prejudiciu de 5.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părții vătămate.

De asemenea, P. Ioan, de 49 de ani, din Satu Mare, este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, deoarece a sustras o pompă de apă și cabluri electrice din două beciuri de la subsolul unui bloc de pe strada Nucului din Satu Mare.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părților vătămate.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 130 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.420 lei. În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 39 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.260 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente