Acasă Sursa: Politia Satu Mare Satu Mare: Politia ne informeaza

Satu Mare: Politia ne informeaza

BULETIN DE PRESĂ

Polițiștii Postului de Poliție Socond l-au depistat în trafic pe numitul C.Marian, de 21 ani, domiciliat in comuna Socond, care conducea autoturismul în localitatea Cuta, fără să posede permis de conducere de nici o categorie. Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În data de 07.10.2013, ora 15:4o, in localitatea Ciuperceni, jud Satu Mare, S. Mihai, de 23 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Ford, pe fondul conducerii imprudente a pierdut controlul asupra autoturismului părăsind partea carosabilă acroșând un minor de 17 ani, din loc.Ciuperceni, si o tânără de 20 ani, care se deplasau pe acostamentul din partea dreapta a directiei de mers.

In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a celor doi pietoni. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea eventualei alcoolemii.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban Satu Mare, au intocmit acte premergatoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat numitului R. Adrian de 45 ani, din com. Botiz, care in data de 07.10.2013, a sustras de pe parcela partii vătămate M. Ioan de 41 ani, din Balta Blonda, un cal de culoare rosie, cauzănd un prejudiciu de 5.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părții vătămate.

De asemenea, P. Ioan, de 49 de ani, din Satu Mare, este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, deoarece a sustras o pompă de apă și cabluri electrice din două beciuri de la subsolul unui bloc de pe strada Nucului din Satu Mare.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părților vătămate.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 130 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.420 lei. În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 39 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.260 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente