Acasă Locale Stiri Satu Mare Satu Mare pregătit în caz de inundații

Satu Mare pregătit în caz de inundații

inundatii

În urma emiterii codului galben de inundații pentru cursurile de apă din vestul și nord-vestul țării, duminică 10 ianuarie, prefectul dr. Eugeniu Avram s-a aflat în contact permanent cu reprezentanții Serviciului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SOMEȘ” Satu Mare, cât și cu reprezentanții unităților administrativ teritoriale care se află sub această atenționare.

În cursul zilei de astăzi, 11 ianuarie, prefectul a dispus constituirea a trei echipe mixte de evaluare, formate din reprezentanți ai Instituției Prefectului județul Satu Mare, Serviciului de Gospodărire a Apelor Satu Mare și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SOMEȘ” Satu Mare. Acestea s-au deplasat la unitățile administrativ- teritoriale de pe cursul râurilor Crasna, Valea Rea și Maja, respectiv Craidorolț, Moftin, Certeze, Călinești, Hodod și Bogdand pentru a evalua modul de pregătire în caz de intervenție și de a verifica stocurile de materiale necesare.

Prefectul dr. Eugeniu Avram a cerut celor implicați, responsabilitate, vigilență și cooperarare instituțională pentru a se preveni anumite situații de risc. Pe tot parcurul atenționării de cod galben de inundații, prefectul va monitoriza evoluția evenimentelor și măsurile întreprinse.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente