Acasă Sport Local Satu Mare și Baia Mare au remizat scor 1 la 1

Satu Mare și Baia Mare au remizat scor 1 la 1

 

fcm-baia-mare-olimpia-satu-mare-cupa-romaniei1Olimpia Satu Mare și marii rivali din Baia Mare s-au reîntâlnit după 11 ani într-un meci de Liga aII-a. Cele două echipe au jucat în cadrul etapei a 12-a din Liga a II-a seria II. Este unul din cele mai mari derby-uri din fotbalul românesc din această parte țării.

 

Olimpia a început mai bine meciul și în minutul 2 a reușit să deschidă scorul. Muntean a profitat de o nesincronizare între Lupu și Ormenișan și înscrins pentru1 la 0. Mai apoi a început ofensiva băimăreana, mai întâi în minutul 7 Păcurar pătrunde pe partea dreaptă și șutează din 8 metri la colțul scurt, dar Băican reușește să rețină în doi timpi.

 

În minutul 16 fundașii sătmăreni bâlbâie mingea centrată de Păcurar, iar Silviu Balaure reușește să restabilească egalitatea. Urmează câteva minute bune de iureș la poarta lui Băican. Arnăutu, Balaure și Păcurar iau cu asalt careul nostru doar că apărarea lui Băican nu mai cedează și la vestiare se intră cu un 1-1 oarecum echitabil.

 

În repriza adoua Olimpia acoperă mai bine mijlocul terenului, fundașii laterali , Ciul și Iuhas nu le mai lasă nicio șansă adversarilor și gazdele nu mai reușesc mai nimic. Băican e spectator de lux în partea a doua în vreme ce Takacs și Munteanu irosesc ocazii bun pentru Olimpia în minutele 62 și 84. Heil cu o lovitură de cap și Chivari cu un șut din marginea careului au întregit seria ocaziilor din tabăra Olimpiei.

 

Se încheie deci nedecis acest derby, sătmărenii rămânând totuși cu un gust amar, cu gândul ca ar fi putut obține victoria în această partidă.

 

Pentru Olimpia urmează trei meciuri care trebuiesc câștigate dacă echipa fanion a județului chiar vrea în play-off. Miercuri elevii lui Csik joacă acasă cu FC Caransebeș, sâmbătă începe returul cu un meci, tot acasă cu Metalul Reșița. Iar apoi e deplasarea la Oradea la falimentara FC Bihor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Remedii naturiste pentru un sistem imunitar de fier.

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem sfătuiți deseori...

Luptă pentru viață la doar doi ani.Ajutorul tău,poate schimba viața ei.

Ines s-a născut prematur, la 24 -25 săptămâni de sarcină, având la naștere o greutate de doar 480 grame. Medicii au declarat-o...

Amenzi pentru nepurtarea măștii în exterior.Sunt neconstituționale!

Avocat Diana Ivanovici-Șoșoacă: Hotararea nr. 856 din 14 octombrie 2020-privind prelungirea stării de alertă, care face trimitere la Legea...

Cel mai mare cost al poluării este înregistrat în București

România înregistrează cel mai mare cost mediu al poluării pentru sănătate din Europa, cu 30% peste media europeană, iar Bucureștiul este orașul...

Comentarii recente