Acasă Locale Stiri Satu Mare Scandaluri aplanate de jandarmii sătmăreni

Scandaluri aplanate de jandarmii sătmăreni

Marți, 17 februarie a.c., în jurul orei 10.00, jandarmii sătmăreni au fost solicitați de către dispecerul de serviciu al unității de poliție în baza apelului unic de urgență 112,  să intervină pentru aplanarea unui  scandal iscat în municipiul Satu Mare,  la un local situat pe bulevardul Transilvania , unde,   două persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice au refuzat să părăsească localul, adresând injurii și expresii jignitoare personalului din local.

Deplasându-se de urgență la solicitare, jandarmii  au găsit scandalagiii, au aplanat scandalul și au trecut la  identificarea celor doi, ca fiind Richard G, în vârstă de 33 de ani și concubina acestuia Melinda G., în vârstă de 39 de ani, pe care i-au  sancționat  contravenținal pe cei doi scandalagii, cu amenzi în valoare de 400 lei pentru” săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică” și pentru ” refuzul consumatorului de a părăsi un local public în care se consumă băuturi alcoolice, după ora de închidere sau la cererea îndreptățită a unui salariat al localului;” potrivit Legii 61/1991pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 Tot marți, 17 februarie a.c,  în cursul după-amiezii,în jurul orei 17.30 jandarmii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui alt conflict izbucnit în municipiul Satu Mare, pe strada Râtu Mare între doi bărbați, care își adresaureciproc expresii și cuvinte jignitoare. Conflictul a fost aplanat de jandarmi, iar cei doi bărbați sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 200 lei pentru”provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”potrivit Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente