miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareScenă plutitoare la „Festivalul Muzicii de Stradă”

Scenă plutitoare la „Festivalul Muzicii de Stradă”

In acest week-end va avea loc noua ediție a Festivalului Muzicii de Stradă. Printre noutățile ediției din acest an este construirea unei scene plutitoare pe Someș.

La evenimentul din acest week-end vor urca pe scene un număr de 25 de artiști, din care 10 sunt din străinătate.

Printre artiști se numără muzicieni, jongleri și magicieni, trupe din România și bineînțeles, tinerii talenți din Satu Mare. Ca în fiecare an, se va derula un concurs internațional printre artiștii prezenți. Premiul total al concursului este de 4.000 de euro. În juriu îl vom întâlni pe unul dintre cei mai renumiți artiști stradali ai României, câștigătorul ediției 2017, Cezar Habeanu, iar sătmărenii vor putea vota artiștii preferați prin mediul online. Artiștii internaționali vor fi prezenți atât în centrul istoric al orașului cât și în supermarketul Auchan, partenerul de shopping al evenimentului.

Un element specific al festivalului este pictura cu lumini, adusă în premieră la Satu Mare în 2017, de organizatori. Și înacest an vom ”îmbrăca” clădirile orașului cu lumini, acest spectacol fiind adus de Gotec Rom.

Așadar, de vineri 13 iulie,după-amiaza, până duminică seara satmarenii sunt asteptati la noi experiențe cu muzicieni, acrobați, jongleri, street food și alte senzații, la StreetMusic Festival.

Dintre artiști îi amintim pe: 4S Street, Belong, Ecou Band, Vadverb, X-Ray Band, etc.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente