Acasă Locale Stiri Satu Mare Școala „Octavian Goga” a sărbătorit astăzi „Ziua porților deschise”

Școala „Octavian Goga” a sărbătorit astăzi „Ziua porților deschise”

12767567_441798522683768_1282755693_nZeci de copii și adulți au profitat azi, 26 februarie, de „Ziua porților deschise” la Școala Gimnazială „Octavian Goga”, eveniment organizat cu prilejul începerii înscrierii în învățământul primar pentru anul școlar 2015-2016. Manifestările au debutat cu o întâlnire între conducerea școlii, cadrele didactice și părinții însoțiți de viitorii școlari.

Cu acest prilej, părinții au fost înștiințați în ceea ce privește numărul de clase aprobat la nivelul IȘJ Satu Mare în planul de școlarizare, precum și numărul de locuri aferent anului școlar viitor, părinții primind de asemenea și broșuri informative. De asemenea, au aflat detalii importante referitoare la modul de înscriere în format electronic și actele necesare.

Cuvântul de început al directorului Corina Chindriș a fost urmat de prezentarea unui material în format electronic Power-Point, cu imagini reprezentative din cadrul activităților desfășurate la nivelul claselor pregătitoare.
Părinții au fost încântați de primirea avută și s-au arătat dornici să fie partenerii proiectelor școlii gazdă.

Evenimentul a fost însoțit de o impresionantă expoziție de trofee, medalii și diplome, pe care elevii le-au dobândit în urma diverselor concursuri școlare.

Oaspeții mici care au trecut pragul școlii în această zi au savurat dulciuri, au confecționat diverse machete și au realizat colaje minunate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Când va fii gata pasarela peste Someș?!

Primarul Kereskényi Gábor a semnat contractul de proiectare și execuție a pasarelei pietonale care va lega Centrul Nou al municipiului Satu Mare...

Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre viața din spatele ecranelor

Pe 7 martie, când va fi difuzat acest interviu exploziv, familia regală britanică nu se va simţi foarte bine.

Legumele şi fructele cu concentraţie mare de pesticide

Unele fructe și legume sunt pli­ne de pesticide, despre care se știe că sunt potențial toxice. Acesta este motivul pentru care este...

Volvo va produce doar mașini full-electrice din 2030

Volvo se va alătura unor mărci precum Jaguar - Land Rover și Bentley și spune că va produce doar mașini electrice din...

Comentarii recente