Acasă Locale Stiri Satu Mare Se caută culegători de mazăre în România

Se caută culegători de mazăre în România

Sătmărenii care doresc să lucreze în străinătate, în domeniul agricol, sunt rugați să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare. În a doua decadă a lunii decembrie, angajatorul danez vine în România pentru a selecta culegători de mazăre. Cei selectați vor munci în Danemarca, în perioada 20 mai-10 septembrie 2015.
Persoanele înregistrate la AJOFM Satu Mare pentru munca în străinătate trebuie să se adreseze consilierului Eures din agenție pentru a fi informați cu cerințele postului.
Perioada de selecție va avea loc la Slobozia în a doua decadă a lunii decembrie 2014. Termenul limită pentru a aplica este 1 decembrie 2014. Cunoașterea limbii engleze la nivel mediu, este obligatorie.
Perioada de lucru este 20 mai-10 septembrie 2015, iar vârsta minimă este de 18 ani. Plata muncii este în funcție de cantitatea de mazăre culeasă și reprezintă 0,6 euro/kg+12,5% bani de concediu, iar impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu, conform legislației daneze.
Mai multe informații cu privire la această oportunitate se pot obține accesând următoarea adresă: www.greenpeas.dk

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente