marți, mai 28, 2024
AcasăsusSe modifică data alegerilor prezidențiale?

Se modifică data alegerilor prezidențiale?

Ionuț Stroe a precizat că, după 9 iunie, se va discuta dacă va fi modificată data alegerilor prezidențiale. Până atunci, însă, „ne concentrăm pe desfășurarea alegerilor locale”, a transmis Stroe.

Ionuţ Stroe a menționat că există doar o speculație legată de alegerile acestea. În prezent, toți se concentrează asupra alegerilor locale. Principala preocupare este să se ofere cele mai bune soluții tuturor administrațiilor publice locale din țară. Nu se discută despre modificarea datei alegerilor prezidențiale.

Acest subiect va fi abordat după data de 9 iunie, când vor fi disponibile rezultatele activității și se va putea proiecta atât viitorul politic și electoral. În acest moment, nu se discută despre modificarea datelor. Premierul a făcut un anunț public referitor la posibilitatea de a organiza aceste alegeri în luna septembrie. Este foarte probabil ca acest scenariu să fie confirmat și după alegerile locale. Aceste declarații au fost făcute de Ionuț Stroe la B1TV, vineri seara, în contextul întrebărilor legate de devansarea datei alegerilor prezidențiale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente