joi, mai 30, 2024
AcasăsusO nouă bucurie pentru Simona Halep

O nouă bucurie pentru Simona Halep

Simona Halep nu a mai avut răbdare și ea însăși a făcut anunțul, după ce a primit wildcard-ul pe care și l-a dorit la turneul de la Paris!

Chiar înainte de Roland Garros, românca participă la o altă competiție care se va desfășura în capitala Franței. Simona Halep va concura, în perioada 13-19 mai, la Trophee Clarins, au anunțat organizatorii turneului de la Paris pe contul oficial de Instagram al competiției. La scurt timp după anunțul francezilor, jucătoarea de tenis a reacționat și și-a exprimat entuziasmul pentru a concura împotriva unor adversare de top.

Decizia Simonei Halep poate părea cumva surprinzătoare, întrucât Roland Garros, marele obiectiv al româncei, începe la data de 20 mai, la o singură zi după finalul turneului Trophee Clarins.

„Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a juca în Trophee Clarins. Fiecare meci este crucial pentru mine, pe măsură ce îmi continui revenirea în tenisul competitiv. Aștept cu nerăbdare să arăt cel mai bun tenis al meu și sunt dornică să concurez împotriva unor adversare de top”, afirmă Simona Halep, citată de Tennis Tonic.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente