Acasă Locale Nationale Se răcește vremea

Se răcește vremea

romania-1603-color

Marți, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor marca o scădere ușoară, apropiindu-se de normele climatologice ale acestei perioade, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Cerul, mai mult senin dimineața, se va înnora treptat pe parcursul zilei și la începutul nopții în regiunile estice, sud-estice și parțial în cele sud-vestice, unde cu totul izolat va ploua slab, iar local în Carpații Meridionali și izolat în Orientali se vor semnala precipitații mixte. În a doua parte a nopții, cerul va fi variabil, cu înnorări din ce în ce mai accentuate în jumătatea de est a țării, iar spre sfârșitul intervalului pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mixte în Dobrogea și mai ales ninsori în Moldova și în zona montană. Vântul va avea intensificări la munte, pe litoral și în deltă, iar ziua, local și temporar, și în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor avea valori de la 3 grade în Delta Dunării până la 17 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -8 și 3 grade.

LA BUCUREȘTI:

Marți, valorile termice vor marca o scădere ușoară, apropiindu-se de normalul termic al perioadei. Cerul, mai mult senin dimineața, se va înnora treptat după-amiaza, iar noaptea va fi variabil, cu înnorări accentuate spre sfârșitul intervalului, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Hamilton campion în MP al Rusiei! Victoria cu nr. 100 din carieră

Duminică a avut loc cursa din cadrul Marelui Premiu al Rusiei ce se desfășoară...

Florin Cîţu este noul președinte al Partidului Naţional Liberal

Premierul României, Florin Cîțu, este noul președinte al Partidului Naţional Liberal - PNL după...

Atletico Madrid a pierdut în deplasare cu ultima clasată. Liverpool a remizat cu nou promovata Brentford

Ultima clasată din campionatul Spaniei, Deportivo Alaves i-a administrat prima înfrângere din acest sezon formației pregătite de Diego...

Comentarii recente