luni, aprilie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSe reabilitează trotuarele din cartierul 14 Mai

Se reabilitează trotuarele din cartierul 14 Mai

Primăria Municipiului Satu Mare desfășoară în prezent mai multe lucrări de modernizare a străzilor și trotuarelor din zona cartierului 14 Mai- stadionul Olimpia. Primarul Kereskényi Gábor și administratorul public Maskulik Csaba au verificat joi, 20 septembrie, stadiul lucrărilor.

Astfel, se lucrează pe străzile Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Salignyi. Întreaga zonă capătă acum o nouă față. Investițiile în reabilitări de drumuri și trotuare din zonă sunt mai ample și cuprind și străzile Anton Pann, Grigore Ureche, Argeșului , Ilarie Chendi, Bacovia.

”Se lucrează din plin pe str. Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Salignyi, o zonă neglijată de ani buni. De la inundațiile din 1970 în acestă zonă nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare atât de ample. Vom continua investițiile în tot orașul, pas cu pas!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Continuarea dezvoltării infrastructurii în municipiul Satu Mare este posibilă datorită proiectelor la care s-a lucrat încă de anul trecut. Toate lucrările sunt finanțate de bugetul local, astfel că Satu Mare continuă acest amplu proces de modernizare a infrastructurii.

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente