Acasă Locale Stiri Satu Mare „Seara Designerilor”, vineri 14 noiembrie

„Seara Designerilor”, vineri 14 noiembrie

„Grand Mall” Satu Mare va găzdui în data de 14 noiembrie un nou eveniment monden. Este vorba despre „Seara Designerilor”, eveniment ce va avea loc la etajul II al complexului comercial, cu începere de la ora 19.00.
În cadrul serii își vor prezenta colecțiile membri Asociației Designerilor Sătmăreni „Transilvanian Designers”, și anume: Alena Ignătescu, Alina Fîrte, Anca Tomșa, Codruța Cătărău, Georgia Ciontoș, Monica Ștrango, Mihaela Pastor, Zsolt Popa, dar și creatorii Liana Szilagyi, respectiv Cosmin Mureșan.
Creațiile vestimentare vor fi prezentate de către manechinii de la Gaby s Models Agency din Satu Mare.
Evenimentul este organizat de Asociația Designerilor Sătmăreni „Transilvanian Designers”, în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente