marți, mai 28, 2024
AcasăsusSebastian Burduja a dat startul campaniei la miezul nopții „Am început să...

Sebastian Burduja a dat startul campaniei la miezul nopții „Am început să SCHIMBĂM Bucureștiul”

Sebastian Burduja a dat startul campaniei electorale la miezul nopții. Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, a lipit afișe, împreună cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, în Complexul Orizont din Drumul Taberei. 

Pe panourile destinat afișajului electoral au fost puse materialele de campanie lui Ciprian Ciucu, aflat în cursă pentru un nou mandat cu sloganul „Da, se poate” și cele ale ministrului Energiei, care anunță că „Schimbăm Bucureștiul”. Cei doi candidați și-au lipit propriile afișe electorale, ca și semn de „respect pentru democrație, pentru bucureșteni„, după cum a precizat Burduja.

„Am început să schimbăm Bucureștiul și iată în mijlocul acestei minunat echipe, alături de cel mai performant primar, primarul nostru liberal, Ciprian Ciucu, este o onoare să dăm startul acestei campanii. Este o chestiune de respect pentru democrație, pentru bucureșteni, să fim aici, în Sectorul 6, acolo unde modelul liberal a demonstrat că funcționat așa cum a funcționat și la Oradea, și la Cluj, și la Piatra Neamț, și la Slobozia și cu atât mai mult în Sectorul 6, într-un București pe care îl merităm” a transmis candidatul PNL pentru Primăria Capitalei.

În această cursă, Burduja se bazează pe echipa sa, pe planul pe care îl are pentru Capitală, dar și pe rezultatele pe care le are „peste tot pe unde a trecut”.

Președintele PNL București a mărturisit că își dorește o campanie „cinstită, curată și civilizată, pentru România anului 2024”. Amintind astfel de episodul în care materialele sale de campanie au fost vandalizate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente