miercuri, mai 29, 2024
AcasăsusSebastian Burduja, candidat PNL la funcția de primar al Capitalei are susținerea...

Sebastian Burduja, candidat PNL la funcția de primar al Capitalei are susținerea lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a declarat în exclusivitate la Digi24 că îl va vota pe Sebastian Burduja pentru funcția de primar al Capitalei la alegerile locale de anul acesta. Fostul lider PNL a adus mai multe argumente pentru opțiunea sa, printre care și faptul că acesta este un om tânăr „care vine cu un program, a scris și o carte”.

Crin Antonescu, fost președinte PNL: În ce privește Primăria Capitalei eu nu fac nici pronosticuri, cu atât mai puțin profeții. Sunt mulțumit că în această situație am deja, și nu cred să se schimbe, o opțiune de vot.

Eu îl voi vota pe Sebastian Burduja pentru că mi se pare că este un om tânăr, este singurul nou care n-a mai condus Bucureștiul sau un sector și este un om care vine cu un program, a scris și o carte, și în orice caz îl văd în fiecare zi dorind să facă această dezbatere care este miezul democrației și este condiția absolut necesară a unor alegeri. Faptul că și domnul primar general și alți contracandidați refuză sau amână sau evită chestiunea asta mi se pare inacceptabil.

Dar, repet, măcar aici am o formulă și indiferent cine va câștiga, pentru mine votul util înseamnă votul dat celui în care cred sau celui în șansa căruia cred că ar putea schimba ceva în bine.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente