sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusReacția lui Sebastian BURDUJA, după ce Dan Vîlceanu l-a agresat pe Florin...

Reacția lui Sebastian BURDUJA, după ce Dan Vîlceanu l-a agresat pe Florin Roman

Sebastian Burduja, ministrul Energiei și vicepreședintele PNL, și-a manifestat revolta față de comportamentul lui Dan Vîlceanu, care l-a agresat pe colegul său de partid, Florin Roman. 

Sebastian Burduja a comentat pe tema conflictului fizic dintre deputații PNL, Dan Vîlceanu și Florin Roman, ce avut loc, azi, pe holul Parlamentului. Ca urmare, Florin Roman l-a acuzat pe Vîlceanu de agresiune fizică, precizând că l-a lovit cu genunchiul în zona nasului.

Ulterior afirmațiilor făcute de Florin Roman, Dan Vîlceanu a fost sancționat cu tăierea a 50% din salariu, pe o perioadă de șase luni. Sebastian Burduja a declarat că atitudinea lui Vîlceanu este una ce sfidează ideea de democrație.

„Mă bucur că domnul Vîlceanu nu mai este în Partidul Naţional Liberal. A avut un comportament nedemn şi pentru dânsul şi pentru democraţie în anul 2024. Trebuie să răspundă pentru faptele sale. Ştiu că domnul deputat Roman i-a făcut plângere penală. Nu putem tolera asemenea gesturi şi ele trebuie sancţionate exemplar”, a declarat Sebastian Burduja, într-o conferinţă de presă.

După conflict, Florin Roman s-a deplasat la Institutul Național de Medicină Legală pentru a-și scoate certificat medico-legal. Din sursele Gandul.ro, liberalul spune că va depune plângere penală împotriva colegului său agresor, Dan Vîlceanu.

„M-am prezentat azi la IML, mi s-a făcut consultul, urmează să fie eliberat în câteva zile certificatul medico-legal constatator. În baza acestui certificat voi depune plângere penală împotriva aceastui deputat huligan. Și fac acest lucru pentru oamenii care văzut aceste imagini să știe că legea este pentru toți și că legea trebuie aplicată pentru toți, a declarat liberalul agresat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente