Acasă Sport International Sebastian Vettel va pleca din pole-position

Sebastian Vettel va pleca din pole-position

VETTEL_2167181bSebastian Vettel va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei, este cel de-al treilea pole-position din acest sezon pentru pilotul german,după cele din Marile Premii ale Australiei și Malayesiei. Pe lângă faptul că este al treilea pole-position din acest sezon, este a treia oară consecutiv când el va pleca primul la start în Canada. Totodată este cea de a 39-a oară în cariera lui Vettel ca pilot în Formula 1, cand acesta își asigură prima poziție la start. 

Neamțul l-a devastat cu opt sutimi de secundă pe britanicul Lewis Hamilton, însă în ciuda faptului ca acesta are trei pole-uri consecutive în Canada, nu a reușit să câștige niciodată, de fiecare dată britanicul Lewis Hamilton a trecut primul la finalul cursei.

Debutantul Valtteri Bottas, pilotul celor de la Williams, a reușit surpriza calificărilor, acesta a reușit al treilea timp. Al patrulea s-a clasat Nico Rosberg, urmat de Mark Webber și Fernando Alonso care vor pleca din linia a treia.Ultimele minute din partea a doua a calificărilor a fost întreruptă de un steag roșu, deoarece brazilianul Felipe Massa a făcut accident în al treilea viraj.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente