Acasă Sport International Sebastian Vettel va pleca din pole-position

Sebastian Vettel va pleca din pole-position

VETTEL_2167181bSebastian Vettel va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei, este cel de-al treilea pole-position din acest sezon pentru pilotul german,după cele din Marile Premii ale Australiei și Malayesiei. Pe lângă faptul că este al treilea pole-position din acest sezon, este a treia oară consecutiv când el va pleca primul la start în Canada. Totodată este cea de a 39-a oară în cariera lui Vettel ca pilot în Formula 1, cand acesta își asigură prima poziție la start. 

Neamțul l-a devastat cu opt sutimi de secundă pe britanicul Lewis Hamilton, însă în ciuda faptului ca acesta are trei pole-uri consecutive în Canada, nu a reușit să câștige niciodată, de fiecare dată britanicul Lewis Hamilton a trecut primul la finalul cursei.

Debutantul Valtteri Bottas, pilotul celor de la Williams, a reușit surpriza calificărilor, acesta a reușit al treilea timp. Al patrulea s-a clasat Nico Rosberg, urmat de Mark Webber și Fernando Alonso care vor pleca din linia a treia.Ultimele minute din partea a doua a calificărilor a fost întreruptă de un steag roșu, deoarece brazilianul Felipe Massa a făcut accident în al treilea viraj.

- Advertisment -

Cele mai populare

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Cabinetul Cioloș a fost respins de plenul reunit. Iohannis invită partidele la noi consultări

Guvernul propus de premierul desemnat, Dacian Cioloş, a fost respins de plenul reunit al Parlamentului. Au fost înregistrate...

Comentarii recente