Acasă Sport International Serena Williams învingătoare la Roland Garros

Serena Williams învingătoare la Roland Garros

Serena Williams of the U.S. celebrates after defeating Russia's Zvonareva in their women's singles tennis match at the All England Lawn Tennis Club during the London 2012 Olympic GamesJucătoare americană de tenis, Serena Williams  a câștigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros. Aceasta a câștigat pentru a două oară acest turneu, este cel de al 16-lea titlu de Grand Slam cucerit de aceasta, care este și lider în clasamentul WTA.

Williams a învins în finală pe fosta numărul unu în clasamentul WTA, Maria Șarapova cap de serie numărul 2 și câștigătoarea din 2012 a turneului francez, cu scorul de 6-4, 6-4.

Șarapova nu a mai reușit să o învingă pe Serena Williams de nouă ani. Cele două sportive s-au întâlnit până în prezent de 16 ori, iar americanca s-a impus în 14 meciuri.

Serena Williams a devenit, la 31 de ani și 247 de zile, cea mai în vârstă jucătoare care a câștigat turneul de la Roland Garros după 1968. Americanca s-a mai impus la Roland Garros în 2002, când avea 20 de ani și a învins-o în finală pe sora ei Venus.

Victoria de sâmbătă a fost a 31-a consecutivă din acest sezon pentru Serena Williams.

mediafax.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente