miercuri, iunie 19, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSecretarul de stat în Ministerul Muncii, Adrian Marius Rîndunică la Satu Mare...

Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Adrian Marius Rîndunică la Satu Mare ( foto )

Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Adrian Marius Rîndunică, s-a aflat joi, 31 august, în Satu Mare pentru o consultare pe tema noii legi a pensiilor cu reprezentanții Asociațiilor de Pensionari și ai instituțiilor subordonate Ministerului Muncii.
Discuțiile au avut loc la sediul Instituției Prefectului-Județul Satu Mare, în prezența prefectului, Darius Filip, subprefectului, Altfatter Tamas, deputaților Bran Ioana și Erdei Istvan, senatorului Leș Gabriel și viceprimarului Feher Doina.
Această vizită face parte dintr-o campanie națională de întâlniri în teritoriu, la care reprezentantul guvernului participă pentru a primi propuneri cu privire la viitoarea lege, direct de la cei implicați.
Secretarul de stat a luat act de toate propunerile făcute asigurându-i pe toți cei prezenți că acestea vor fi luate în considerare în procesul de elaborare a proiectului de act normativ.
La finalul întâlnirii, prefectul a menționat faptul că cei care doresc să depună memorii cu propuneri pentru noua lege a pensiilor, sunt așteptați să facă acest lucru înregistrându-le la Instituția Prefectului- Județul Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente