29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăsusScandal la ședința Consiliului Local Satu Mare

Scandal la ședința Consiliului Local Satu Mare

Astăzi, 29 august ședința Consiliului Local Satu Mare a fost una destul de încinsă. Deranjat de faptul că executivul dă vina pe vechea conducere a CSM Satu Mare în ceea ce privește acumularea datoriilor clubului, consilierul local UDMR Vasile Fogel a cerut imperativ primarului Dorel Coica să nu mai facă afirmații „nefondate” la adresa sa.

Consilierul UDMR, Gergo Butka a fost deranjat că președinte clubului, Valeriu Neagu nu este prezent la ședință pentru a răspunde la câteva întrebări legate de situația clubului. „Eu nu consider ca fiind un manager bun pe cineva care doar cere bani, dar nu are timp măcar câteva minute să vină la ședință. Mai ales că 100.000 de euro nu este o sumă tocmai mică”, a declarat Butka.

Spiritele s-au încins când primarul Coica a declarat că datoriile sunt lăsate „moștenire” de vechea conducere a clubului. „Vom face un audit foarte serios la club și vom vedea unde s-au scurs banii” a declarat primarul Coica.  Fogel fiind foarte iritat a ieșit la replică, „Nu vă mai permit să faceți afirmații nefondate la adresa mea. Miliardele s-au scurs acuma și nu pe vremea când am fost eu președinte. Până nu aveți date concrete nu faceți asemenea declarații”, a spus Fogel.

În final, primarul i-a cerut lui Fogel ca „la ședințele de consiliu local să veniți într-o stare de sănătate normală. O să îl rog pe domnul Stegerean să vă monitorizeze”, a declarat primarul.

Proiectul a fost votat iar clubului CSM Satu Mare i s-a alocat suma de 450.000 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente