vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareȘedință cu secretarii UAT-urilor din județ

Ședință cu secretarii UAT-urilor din județ

Prefectul Darius Filip a prezidat joi, 8 iunie 2017, de la ora 10,00 ședința cu secretarii unităților administrativ-teritoriale din județul Satu Mare.

Pentru reprezentantul Guvernului în teritoriu a fost prima întâlnire oficială cu secretarii de Primării. Acesta le-a transmis celor prezenți în sala mare a Palatului Administrativ un mesaj de bună colaborare și comunicare, și i-a asigurat că oricând, la orice oră, pot conta pe sprijinul său vis-a-vis de problemele pe care le întâmpină, probleme care sunt în competența sa de soluționare și a instituției pe care o conduce. De asemenea, prefectul Filip a precizat că este deschis la orice sugestii, în cadrul legal actual, în vederea îmbunătățirii colaborării dintre Instituția Prefectului și autoritățile publice locale.

În cadrul ședinței au transmis mesaje reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor(despre pesta porcină africană), cei ai Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare(despre bugetul ce va fi alocat fiecărui UAT în vederea înscrierilor în Cartea Funciară), cei ai Administrației Județene a Finanțelor Publice(despre sistemul informatic PatrimVen), respectiv cei ai Serviciului Juridic și Contencios Administrativ(despre corectitudinea întocmirii dosarelor de ședință de CL, respectiv a celor pentru Fond Funciar).

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente