Acasă Locale Stiri Satu Mare Ședința Grupului Extraordinar ALDE-CoR – 4 - 5 Februarie

Ședința Grupului Extraordinar ALDE-CoR – 4 – 5 Februarie

În perioada 4-5 februarie, președintele Consiliul Județean Satu Mare, Adrian Ștef, participă la ședința de Comitet a Regiunilor (CoR) din cadrul grupului Alianței Liberalilor și Democraticilor din Europa (ALDE) – liberalii europeni.

În cadrul ședinței statele membre au depus listele cu membrii propuși pentru mandatul Comitetului Regiunilor pe perioada 2015-2020, aceste liste urmând a fi aprobate de către Consiliu.

Astăzi, 5 februarie 2015, are loc ședința Grupului Extraordinar al ALDE – liberalii europeni – CoR, la sediul Parlamentului European de la Bruxelles, în cadrul căreia se vor aproba minutele din cadrul ședinței CoR din data de 3 decembrie 2014 și se vor stabili prioritățile și obiectivele ALDE– liberalii europeni – CoR pe perioada 2015-2020.

În cadrul aceleeași ședințe a foat ales noul președinte și membrii Comitetului Regiunilor pe următorii cinci ani. Noul președinte al CoR-ALDE a fost ales Verkerk Bas iar secretarul general al CoR-ALDE este Sean O’Curneen.

Adrian Ștef, președintele Organizației Municipale PLR,  este singurul membru PLR din România care face parte din grupul ALDE – liberalii europeni  – CoR, restul membrilor fiind socialiști europeni sau fac parte din grupul popularilor europeni.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente