Acasă Locale Stiri Satu Mare Volutari la Asociația „Stea”

Volutari la Asociația „Stea”

Stea2

Campania de recrutare a voluntarilor în școlile sătmărene a început în toamna anului 2014, iar aceasta va continua și în 2015. Zeci de elevi s-au arătat interesați să facă voluntariat la Asociația „Stea” iar în prezent 15 dintre aceștia se implică în diferite activități la centrul de zi și în cadrul campaniilor desfășurate în comunitate.

Unul dintre proiectele elevilor-voluntari pe care aceștia au reușit deja să-l pună în practică este „O masă caldă”. Prin acest proiect, ei urmăresc să ofere copiilor și tinerilor care frecventează centrul de zi, o masă caldă, cel puțin o dată pe lună.

„Pot să spun că pentru mine voluntariatul e un mod de viață, de dezvoltare interioară și de la persoană la persoană, o întreagă experiență cu ajutorul căreia ajungi să vezi lumea cu alți ochi. Te implici, ajuți oameni, îți faci prieteni iar toate acestea, în cazul meu s-au transformat într-un loc de muncă prin care fac ceea ce sunt convinsă ce este menirea mea”, a declarat voluntara Diana Tarța.

Persoanele interesate de oportunitățile de voluntariat la „Stea” sunt încurajate să contacteze echipa asociației la numărele de telefon 0361-884330 și 0743174169, respectiv pe e-mail: [email protected] sau să viziteze direct centrul de zi al Asociației „Stea” în Satu Mare, Bulevardul Octavian Goga nr. 14, de luni până vineri între orele 08.00 și 16.00.

Această campanie de recrutare de voluntari este realizată în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistență Socială, Poliția Locală și Direcția de Evidență a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014-30 aprilie 2016.

Bugetul proiectului este de 211.326,61 de euro, din care 186.160,36 euro reprezintă finanțarea nerambursabilă și 25.166,25 euro contribuția Asociației „Stea” și a partenerilor săi.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente