Acasă Stiri Carei Sediu ultramodern pentru pompierii careieni

Sediu ultramodern pentru pompierii careieni

Pompierii careieni vor avea un nou sediu, construit după cele mai înalte standarde. Investiția este finanțată de Guvernul României și Banca Mondială. Potrivit proiectului, noul sediu va avea inclusiv panouri solare. Construcția va avea o suprafață construită de 808,60 mp și o suprafață totală de 2.042,40 mp. Reabilitarea face parte dintr-un proiect amplu în care sunt incluse și alte imobile aparținând altor Inspectorate Județene pentru Situații de Urgență.

”În perioada 2019-2024 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul ”Consolidarea Managementului Riscului la Dezastre”, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, ale cărui scopuri sunt îmbunătățirea rezilienței infrastructurii de urgență și răspuns la dezastre și sporirea capacităților instituționale pentru planificarea investițiilor ce vizează reducerea riscurilor la dezastre și adaptarea la schimbările climatice. În cadrul acestui proiect vor fi reabilitate o serie de clădiri aparţinând Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă, printre care se numără și sediul Detașamentului de Pompieri Carei.„ transmite ISU Satu Mare.

Riscurile de mediu și cele sociale pot fi consultate de oricine, pompierii sătmăreni invitând în acest sens persoanele interesate să își exprime părerea prin completarea unui formular.

”Pentru că dorim să ne asigurăm că am luat în considerare toate aspectele care ar putea apărea și că am găsit cele mai bune metode pentru a le gestiona vă rugăm ca, în măsura în care considerați că activitățile desfășurate ar putea să vă afecteze sau dacă pur și simplu aveți informații sau idei care ne-ar putea ajuta, să consultați documentele atașate și să ne împărtășiți opiniile, sugestiile, recomandările sau îngrijorările dumneavoastră; pentru aceasta aveți la dispoziție următoarele posibilități:
– să completați formularul atașat și să ni-l transmiteți prin poștă sau direct la sediul
*IGSU din București str. Banul Dumitrache nr. 46 – în atenția Unității de Implementare a Proiectului „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”
*ISUJ Satu Mare – str. Fabricii nr 35
*Detașamentului de Pompieri Carei – strada Independenței nr. 28
– să ne contactați la nr. de telefon 021 2086150 int 27330
– să ne scrieți pe email la adresa [email protected] .” transmite ISU Satu Mare.

Mai multe informații despre consultările publice găsiți accesând acest link: https://www.igsu.ro/FinantareExterna/AsistentaFinanciara?fbclid=IwAR0jIx9U8WNVxKhDygw0ZYh45rI4hK5WVtyZM-lzxZN0InrBZlz-S30TphI

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente