miercuri, februarie 28, 2024
AcasăPoliticaLocalSenatorul Pataki Csaba, ales în funcția de președinte al Organizației Județene a...

Senatorul Pataki Csaba, ales în funcția de președinte al Organizației Județene a UDMR Satu Mare

Filarmonica “Dinu Lipatti” a găzduit joi, 9 mai, cu începere de la ora 17.00, şedinţa Adunării Generale a Delegaţilor Judeţeni ai UDMR. În cadrul lucrărilor adunării, senatorul Pataki Csaba a fost ales preşedinte al Organizaţiei judeţene a UDMR Satu Mare.

Pataki CsbÎn calitate de invitaţi, la şedinţa UDMR au participat preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL, Petre Mureşan, din partea PSD consilierul judeţean Vasile Ciocan şi secretarul general al UDMR, Kovacs Peter. În sală au fost prezenţi peste 200 de delegaţi, reprezentanţi ai organizaţiilor locale din judeţ.

În luările de cuvânt invitaţii au subliniat buna colaborare pe care o au cu UDMR la nivelul administraţiei locale dar şi la nivel central.

După mesajele transmise de către invitaţi s-a trecut la ordinea de zi propriu-zisă a şedinţei. Senatorul Pataki Csaba şi-a prezentat bilanţul pentru perioada în care a îndeplinit funcţia de preşedinte al organizaţiei. Apoi, a urmat prezentarea bilanţurilor grupului de consilieri judeţeni ai UDMR respectiv ai parlamentarilor formaţiunii politice.

De asemenea, s-au discutat detaliile legate de Congresul al XI-lea a UDMR, unde Organizaţia judeţeană Satu Mare va fi reprezentată de 62 de delegaţi.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente