sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăPoliticaNationalSeniorii liberali sătmăreni, prezenți la Congresul Seniorilor Liberali

Seniorii liberali sătmăreni, prezenți la Congresul Seniorilor Liberali

O delegație a seniorilor liberali sătmăreni a fost prezentă, luni, la Congresul PNL în cadrul căruia au avut loc alegeri pentru a stabili nou conducere a Organizației Naționale de Seniori a PNL.

,,O delegație numeroasă din județul Satu Mare a seniorilor liberali a fost prezentă la Congresul PNL pentru a alege o nouă conducere. Un prilej bun și pentru o vizită la Palatul Parlamentului”, a declarat președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

Seniorii au parte de o mare vizibilitate și respect în cadrul PNL Satu Mare, astfel că nu se putea să lipească de la alegerile ce au avut loc la București.

,,Ne bucurăm oriunde de prezența lor, fiindcă orice moment alături de ei e o bună experiență de viață și nu numai. Seniorii noștri sunt cei care merită cel mai mult respect. Vorbim de seriozitate, promptitudine și responsabilitatea oricărei acțiuni pe care și-o asumă. De la ei am învățat toate lucrurile bune, respectul și disciplina. Ne-am adunat în aceste zile pentru a arăta că munca și parteneriatele n-au vârstă. Mulțumesc seniorilor liberali sătmăreni pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru județul nostru”, a mai spus Adrian Cozma, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În urma alegerilor Organizației Seniorilor Naționali Liberali, care au avut loc luni, 8 Mai 2023, în Sala Unirea a Palatului Parlamentului, a fost ales președinte Victor Paul Dobre, unul din cei mai titrați și experimentați liberali.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente