miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSens giratoriu în dreptul MALULUI NEPI

Sens giratoriu în dreptul MALULUI NEPI

Membrii Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Satu Mare, au acordat vineri, 31 august, aviz favorabil lucrărilor de amenajare a unui sens giratoriu pe Drumul Careiului. Investiția va asigura accesul spre viitorului mall construit de Grupul NEPI Rockcastle.

La sedința Comisiei de Circulație au fost prezenți și reprezentanții firmei care va executa lucrările și care au explicat modul în care este gândit traficul în zonă, precum și etapele de lucru.

Lucrările privind amenajarea sensului giratoriu vor fi executate în perioada 12.09-08.10.2018, investiția fiind realizată și finanțață integral de concernul NEPI Rockcastle.

Pe de altă parte, tot în cadrul ședinței Comisiei de Circulație, conducerea Primăriei și membrii comisiei au avizat și lucrările de reamenajare a străzilor Digului și Dunării, astfel încât să se asigure accesul autovehiculelor de aprovizionare a centrului comercial, Shopping City Satu Mare.

Executantul a anunțat că lucrările vor fi executate în perioada 03.09-24.09.2018, iar pe durata lor străzile Digului și Dunării vor fi închise.

Primarul Kereskényi Gábor a cerut reprezentanților viitorului mall să respecte termenele de execuție propuse, astfel încât lucrările să fie finalizate la timp, iar disconfortul creat cetățenilor din zonă să fie minim.

Shopping City Satu Mare, ar urma să se deschidă în 6 decembrie, conform dicuțiilor cu reprezentanții concernului, iar investiția este evaluată la aproximativ 40 de milioane de euro.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente