Acasă Locale Stiri Satu Mare Shopping Plaza Satu Mare și-a deschis porțile

Shopping Plaza Satu Mare și-a deschis porțile

DSC_1441După lungi așteptări, Shopping Plaza și-a deschis porțile joi, 3 martie, pentru toți sătmărenii, iubitori de shopping și relaxare.

Pentru moment, deschiderea a fost una parțială deoarece la dispoziția clienților se află, deocamdată, doar 6 magazine și o farmacie ”Sensi Blue”. Magazine precum ”Kenvelo” sau ”Time out” vor fi deschise, și ele, în curând. Printre cele care sunt deja deschise se numără: două magazine H&M, Jeans Galery, Bossini și PEPCO.

Peste 100 de sătmăreni, nerăbdători și plini de entuziasm, s-au adunat joi dimineața în fața centrului comercial pentru a participa la inaugurare. De asemenea, oficialitățile locale au fost prezente, și ele, având numai cuvinte de laudă la adresa conducerii mall-ului.

În luarea de cuvânt, reprezentantul Shopping Plaza, Dana Bud, a mărturisit că este conștientă de faptul că sătmărenilor le lipsește un cinema de calitate, însă acesta nu va întârzia sa apară, în cursul acestui an, la Shopping Plaza.

”Dorim să informăm sătmărenii că este o deschidere parțială, iar alte magazine de renume vor deschide la sfârșitul acestei luni. Știm că zona cea mai așteptată este zona de cinema și avem o veste foarte bună. Contractantul nostru, Cinema One, va realiza lucrări în cursul acestui an. Invităm toți sătmărenii să profite de ofertele și reducerile magazinelor care și-au deschis porțile și le dorim spor la cumpărături”, a declarat Dana Bud.

Prefectul Radu Bud a fost, de asemenea, încântat de noua investiție a orașului, acesta felicitând familia Bud pentru eforturile depuse și pentru ingeniozitatea de care au dat dovadă în vederea deschiderii unui mall în Satu Mare.

”Vreau să vă spun că în calitate de inginer constructor, care este profesia mea, Satu Mare, mulți s-a confundat cu conturul clădirii administrative. În ultimii ani, când vă apropiați de oraș, se poate vedea și o altă clădire, foarte impresionantă, pe lângă clădirea administrativă, pe lângă turnul pompierilor, ceea ce, zic eu, este un mare câștig pentru orașul Satu Mare și pentru sătmăreni. Doresc încă odată să-i felicit pe cei care astăzi și-au dat concursul, iată că o clădire, care până acuma nu avea viață, începând de azi trăiește prin noi, prin dumneavoastră, prin cei care vor fi prezenți. Succes tuturor și felicitări”, a spus prefectul Radu Bud.

La inaugurare au fost prezenți și președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, subprefectul Altfatter Tamas, viceprimarul municipiului Satu Mare Radu Roca, senatorul UDMR Pataki Csaba, deputații Kereskenyi Gabor și Erdei D. Istvan, etc, cu toții având numai cuvinte de laudă și apreciere pentru ceea ce s-a realizat în Satu Mare.

”Până azi, din cele 35 de spații comerciale au fost închiriate 30. Cu toate acestea, doar o mică parte dintre magazine și-au așteptat de astăzi clienții. De asemenea, „Cinema One” va amenaja la Satu Mare șase săli, dintre care primele două vor fi deschise în cursul acestui an.”, a declarat  managerul Shopping Plaza Radu Bud.

plazza mall satu mare (7) plazza mall satu mare (6) plazza mall satu mare (5) plazza mall satu mare (4) plazza mall satu mare (3) plazza mall satu mare (2) plazza mall satu mare (1)shoping plazza satu mare (1) shoping plazza satu mare (2) shoping plazza satu mare (3) shoping plazza satu mare (4)

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente