marți, mai 28, 2024
AcasăsusSimona ratează și marele turneu dinainte de French Open

Simona ratează și marele turneu dinainte de French Open

Simona Halep (32 de ani, 1.150 WTA) a jucat un singur meci, la Miami Open, după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj. Și, la ora actuală, nimeni nu poate spune cu precizie când va fi următoarea apariție a româncei la un turneu din circuitul feminin.

Pe rând, constănțeanca a renunțat la participarea la Billie Jean King Cup, Oeiras și Madrid Open. De fiecare dată, ea și-a motivat decizia, spunând că are probleme medicale. După această serie nefastă, toată lumea se aștepta ca Halep să joace la Internazionali BNL d’Italia (6-19 mai). Vorbim despre competiția pe care a câștigat-o în 2020, după ce jucase finala în două rânduri, în 2017 și 2018 (de fiecare dată, a pierdut cu Svitolina).

Din păcate, tocmai a căzut și acest scenariu al revenirii Simonei pe teren, la Foro Italico. Pentru că, potrivit Fanatik, românca nu se află pe lista jucătoarelor care au primit wild-card (n.r. – invitație) din partea organizatorilor. Nici pentru tabloul principal, nici pentru calificări!

Presa internațională a confirmat această știre. La feminin, Martina Trevisan, Sara Errani, Lucrezia Stefanini, Giorgia Pedone, Nuria Brancaccio și Matilde Paoletti au primit wild-card-uri pentru tabloul principal, în timp ce în calificări au fost invitate Francesco Maestrelli, Francesco Passaro, Samuel Vincent Ruggeri, Silvia Ambrosio, Lisa Pigato, Sofia Rocchetti și Jennifer Ruggeri.

Italian Open (6-19 mai) era ultima șansă a Simonei Halep de a evolua pe zgură, la o întrecere importantă, înainte de French Open (20 mai – 9 iunie). Din păcate, prezența româncei pe tabloul Roland Garros e tot sub semnul întrebării, cu șanse mici

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente