sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLocaleSimpozion organizat de PP-DD si FC "Tânăr întreprinzător sătmărean"

Simpozion organizat de PP-DD si FC „Tânăr întreprinzător sătmărean”

photo 1Organizația de Tineret și Studenți Forța Civică Satu Mare și Organizația de Tineret PP-DD au organizat, miercuri, 24 iulie,  evenimentul „Tânăr întreprinzător sătmărean”.

La eveniment au participat peste 100 de tineri, majoritatea nefiind membri de partid.

În cadrul evenimentului,  a avut loc o conferință pe tema „Surse de finanțare pentru înființarea și susținerea unei afaceri de către tinerii întreprinzători”, conferință  susținută de Cristian Rațiu, consilier din partea Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație Cluj și Sergiu Toth, consultant pe programul Fondul European Pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit. Printre programele de finațare cu bani de la bugetul de stat au fost amintite: Programul Start, Programul SRL-D, Programul Tânărul Fermier etc.

 Evenimentul face parte din proiectul “Biroul de consultanță pentru tineret”, inițiat și coordonat de Mihai Huzău, prim-vicepreședinte al organizației naționale de tineret Forța Civică.1075030_571166589589299_1898895484_n

„Problemele tinerilor și soluționarea acestora este motivul pentru care eu m-am implicat în politică și cred că acestea ar trebui să fie motivele pentru care toți tinerii ar trebui să se implice”, a declarat Mihai Huzau, prim-vicepreședinte al organizației naționale de tineret Forța Civică.

„M-am implicat în politică având aceleași considerente ca și colegul meu și totodată pentru că doresc o schimbare a sistemului, fapt ce se poate realiza doar prin implicarea fiecăruia dintre noi”, susține Adriana Stan, Președinte Organizația de Tineret PPDD Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente