29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareSociologul Nicolae Grosu își prezintă cărțile la Centrul de Creație

Sociologul Nicolae Grosu își prezintă cărțile la Centrul de Creație

afis satu mare grosu fin-page-001

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare în colaborare cu Editura Ecou Transilvan (Cluj Napoca) și Cenaclul Cronograf organizează joi 7 aprilie de la ora 16:00 prezentarea cărților „Dezbinarea românească” și „Carieră de succes- de la tinerețe pân’ la bătrânețe” ale sociologului Nicolae Grosu.
În cadrul Târgului Gaudeamus, din anul 2015, Nicolae Grosu, profesor de sociologie la Facultatea de Medicină, București, a avut cea de-a doua lansare a cărții ”Dezbinarea românească”, coordonată de el și scrisă împreună cu Ionel Dănciuc și Vasile Gogonea, la Editura “Ecou Transilvan”. Volumul este continuarea cărții publicate anul trecut, la aceeași editură, ”România sub invazia mârlăniei – o alertă sociologică”, carte, pe care istoricul Florin Constantiniu nu ezită să o aprecieze ca fiind “opera celui mai mare sociolog român de azi și de ieri”.
În ”Dezbinarea românească”, Nicolae Grosu face o analiză comparată între starea morală, socială și mentală la nivel de individ și societate, dinaintea celui de-al doilea război mondial (dinainte de comunism, mai exact) și de după comunism.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente