sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăLocaleȘofer aflat sub influența a două substanțe interzise, depistat în trafic de...

Șofer aflat sub influența a două substanțe interzise, depistat în trafic de polițiști

La data de 16 iunie a.c., în jurul orelor 19.00, polițiștii rutieri sătmăreni, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe raza municipiului Satu Mare, au efectuat semnale de oprire unui conducător auto, respectiv un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare.

În urma efectuării unei verificări cu testul rapid pentru detectarea unor eventuale substanțe psihoactive din organism, a reieșit faptul că bărbatul se afla sub influența a două substanțe interzise de lege.

Totodată, în urma unui control efectuat asupra autoturismului, polițiștii au identificat bunuri interzise a fi deținute, din categoria drogurilor, care au fost ridicate în vederea expertizării.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Sursa foto: PortalSM

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente