Acasă Locale Șoferi surprinși în trafic fără permise, dar cu alcoolemii

Șoferi surprinși în trafic fără permise, dar cu alcoolemii

politia nord vestTrei conducători auto au fost depistați în trafic de echipajele rutiere luni, 01 iulie a.c., deși nu dețineau permise de conducere, ori aveau suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice. Mai mult, în unul dintre cazuri șoferul a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii Biroului Rutier Carei au fost cei care, prin folosirea sistemului de avertizare sonor și luminos de pe autospeciala Poliției, au procedat la oprirea în trafic luni noaptea, după ora 02.00, a autovehiculului condus de un tânăr de 26 de ani, din Lucăceni. Șoferul a refuzat însă să se conformeze solicitării Polițiștilor, neoprind la semnalul acestora. Verificând situația conducătorului auto, polițiștii au aflat care a fost motivul ce l-a determinat pe tânărul șofer să reacționeze într-o asemenea manieră: acesta avea permisul de conducere suspendat și implicit, nu avea dreptul de a se afla la volan. Andrei B. este anchetat acum de polițiști pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia îi fusese suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Tot pentru conducere fără permis este anchetat și Ștefan L., de 19 ani, din Satu Mare, acesta însă neavând permis de conducere de nicio categorie. Tânărul a fost surprins la volan în municipiul Satu Mare, de către polițiștii Biroului Rutier, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală. Un alt șofer, de 55 de ani, din Căpleni, a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice, fiind oprit în trafic, pe Strada Agoston din Carei, de către polițiștii rutieri din localitate. Ludovic K. a fost supus testării cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili și îmbibația de alcool din sânge.

Șoferul este cercetat pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente