Acasă Locale Stiri Satu Mare Șoferul primarilor UDMR CAREI,reținut în Ungaria pentru trafic de țigări

Șoferul primarilor UDMR CAREI,reținut în Ungaria pentru trafic de țigări

Ușor ,ușor ies la iveală toate matrapazlâcurile  din primăria UDMR Carei,nereguli ce se fac pe bani publici,pe banii noștri,ai contribuabililor. Hotărâri de Consiliu Local ignorate și nepuse in practică de ani de zile,talcioc pe spatiu public și taxare fără aprobări a CL,plăți totale către firme de casă inainte de semnarea receptiei lucrărilor,utilizare apă geotermală in scop turistic fără nici un fel de autorizatie,decontări colosale pentru piese schimb la mașina Ford a primăriei,ignorarea clauzelor contractuale in cazul renovărilor de la noua locatie a primăriei Carei  in timp ce etnicilor români din oras li se refuză orice drept,inclusiv acela de a se angaja la primărie dacă nu cunosc limba maghiară  sau de a cere voie de la o  parohie  pentru intretinerea Cimitirului Eroilor Români.

După consilierul personal al primarului,angajat pe statul de plată al primăriei,ce  isi permite să nu se prezinte la servici,soferul primăriei Carei,a fost reținut  in Ungaria pentru trafic de țigări.

Soferul Papp Iancsi locuieste in Ungaria,in prima localitate de peste graniță  și FACE NAVETA ZILNIC CU MASINA PRIMARIEI CAREI. Potrivit surselor noastre,autoritatile maghiare l-au monitorizat de mai mult timp până să actioneze. Se pare că acesta avea la casa din Ungaria un depozit de tigări. MASINA PRIMARIEI CAREI A FOST CONFISCATA  iar soferul retinut.

Curios este faptul că  se știa că șoferul primăriei folosea mașina primăriei în scop personal și făcea deplasări zilnice peste graniță de peste 1 an și totuși nu a fost semnalat acest fapt!  Camerele de supraveghere montate la ieșirea spre Urziceni pot dovedi cele afirmate de noi,în caz că funcționează mai bine decât în cazul vandalizării plăcii de la bustul lui Avram Iancu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente