Acasă Locale Stiri Satu Mare Spectacol de teatru și concert folk

Spectacol de teatru și concert folk

Folk Vasile Mardare

Joi, 12 martie 2015 de la ora 17.00 trupa Arttis (trupa de pantomimă, muzică și umor – Radoo Mama Company) va prezenta în deja binecunoscutul spațiu „sub scări” spectacolul „Barcarola cu dragose și țepe mici de la Țepeș și arici” – un colaj cu fragmente din texte urmoristice. Intrarea liberă!

Vineri, 13 martie 2015 de la ora 20.30 la Clubul District 15, str. Ștefan cel Mare 15, va avea loc un concert de muzică folk cu Roxana Gheorghiu, Loredana Morar și Vasile Mardare (Timișoara). Intrarea se face pe bază de rezervare la telefon 0744 970 374.

Evenimentele sunt organizate de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” în parteneriat cu Asociația Rovenio și District 15.

Spectacol Arttis 12 martie

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente