Acasă Locale Stiri Satu Mare Spitalele din Satu Mare vor primi 100 de paturi din Germania

Spitalele din Satu Mare vor primi 100 de paturi din Germania

spital

O fundație româno-germană va dona sistemului de sănătate din județul Satu mare, 100 de paturi. Anunțul a fost făcut azi, 20 ianuarie, de către președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, după ce acesta s-a întâlnit cu Werner Kessler, președintele Fundației „Prieteni și susținători ai proiectelor sociale în Tășnad/România”.

Potrivit celor declarate de Ștef, pe lângă cele 100 de paturi, fundația va dona către sistemul de sănătate din județul nostru aparatură medicală, aflată în stare bună de funcționare, dar care nu mai este utilizată în spitalele din Germania.

De asemenea, șeful CJ spune că a discutat cu Werner și cu privire la realizarea unui centru de zi pentru tineri în orașul Tășnad, ce va fi sponsorizat de fundația româno-germană.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente