sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareStadionul Olimpia va purta numele lui Daniel Prodan

Stadionul Olimpia va purta numele lui Daniel Prodan

Stadionul Olimpia va purta numele lui Daniel Prodan, fotbalistul Daniel Prodan s-a născut la data de 23 martie 1972 în municipiul Satu Mare și a decedat la data de 16 noiembrie 2016.

În martie 2008 Daniel Prodan a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale de fotbal din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

“A devenit Cetățean de onoare al Municipiului Satu Mare în luna februarie a anului 2015. Daniel Prodan a început să joace fotbal la echipa-fanion a orașului său natal, Olimpia Satu Mare. În anul 1991, Prodan și-a făcut debutul la echipa mare a Olimpiei. După două sezoane în care a evoluat pentru echipa sătmăreană, Daniel Prodan a făcut cel mai important pas al carierei sale, prin venirea la Steaua. Din anul 1993 și până în 1997, el a evoluat la formația militară. A câștigat nu mai puțin de cinci titluri de Campion al României cu Steaua, reușind să se remarce și la Echipa Națională a României, la care a debutat pe 2 iunie 1993, la Kosice în Cehoslovacia”, arată consilierii PSD înn hotărâre.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente