Acasă Sport National Steaua a găsit înlocutior pentru Rusescu

Steaua a găsit înlocutior pentru Rusescu

rusescuSteaua s-a despărțit joi de Raul Rusescu. Golgheterul sezonului recent încheiat al Ligii 1 a semnat un contract pe 5 ani cu Sevilla, echipă care a plătit 2.2 milioane de euro Stelei pentru jucător. Steaua s-a mișcat rapid și a început negocierile cu un atacant român de valoare.

„E o provocare să găsești înlocuitor golgeterului, dar o provocare pe care o acceptăm cu plăcere și încredere. Iancu e în block start, suntem în discuții avansate și cu alt fotbalist de mare valoare”, a scris managerul Stelei pe facebook. Potrivit informațiilor ProSport, jucătorul la care se referă oficialul Stelei este atacantul român Claudiu Keșeru, care a evoluat până acum la Angers, în Ligue 2. Jucătorul este liber de contract și se află de mai multă vreme în atenția roș-albaștrilor.

Managerul echipei nu a făcut deplasarea cu lotul Stelei în cantonamentul din Austria tocmai pentru a-l convinge pe jucător să semneze cu roș-albaștrii. Unul dintre manageri l-a convins pe Keșeru că a venit vremea să meargă la o echipă cu care poate câștiga trofee, care să-i ofere o motivație în plus. Iar mirajul Ligii pare să-l atragă pe român.

Vine la Steaua doar dacă echipa va juca în Ligă

Surse din anturajul jucătorului spun că acesta și-a dat acceptul să vină la Steaua. A pus însă o condiție, ca echipa roș-albastră să evolueze în Liga Campionilor. Astfel, transferul se va concretiza numai dacă decizia UEFA va fi una favorabilă Stelei. În aceste condiții, Keșeru ar putea intra sub comanda lui Reghecampf în cel de-al doilea cantonament al echipei, ce va avea loc în Anglia.

Keșeru a jucat în Franța 10 ani, timp în care a evoluat pentru Nantes, Libourne, Tours și Angers. La ultima formație a reușit să înscrie 17 goluri. De serviciile jucătorului român s-au mai interesat Sampdoria și Palermo, dar și Bastia.

17 goluri în 32 de meciuri pentru Angers în Ligue 2 are Keseru în sezonul recent încheiat

3 sezoane și jumătate a jucat Keseru la Angers.

sursa:prosport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente