Acasă Sport National Steaua, în fața unui rezultat istoric. O victorie cu Rio Ave ar...

Steaua, în fața unui rezultat istoric. O victorie cu Rio Ave ar fi prima a roș-albaștrilor în fața portughezilor

Până acum, roș-albaștrii au jucat doar cu Benfica Lisabona, o echipă fanion din Portugalia, pe care n-au reușit s-o învingă. Acum, cu Rio Ave, steliștii au șansa obținerii primului succes în fața unei trupe lusitane.

Steaua va juca diseară, de la ora 20:00, pe Arena Națională, contra celor de la Rio Ave al treilea lor meci din cadrul Grupei J a UEFA Europa League. Elevii lui Costel Gâlcă pleacă cu prima șansă, deși meciul se anunță a fi unul destul de greu pentru gruparea din Ghencea.

Steaua – Rio Ave, care se va disputa joi, 23 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internei ai RCS-RDS.

Cele mai tari faze vor fi redate în format VIDEO în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Pe lângă faptul că victoria este extrem de importantă pentru campioni, care și-au propus calificarea în primăvara europeană, steliștii mai pot trece un hop odată cu această întâlnire. Până acum, reprezentanta noastră n-are niciun succes în fața echipelor din Portugalia.

Singura adversară a roș-albaștrilor din Portugalia a fost Benfica, echipă pe care au întâlnit-o în două manșe, fără însă a câștiga vreun meci.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

În sezonul 1987 – 1988, în perioada lor de glorie, roș-albaștrii au dat peste Benfica în penultimul act al Cupei Campionilor Europeni. După 0-0 în Ghencea, steliștii au pierdut returul de la Lisabona, 0-2, și au ratat astfel calificarea în finala competiției.

Și în anii ’90 s-au întâlnit Steaua și Benfica, de data aceasta însă în grupele UEFA Champions League. În ediția 1994-1995, lusitanii au fost iar superiori, după 2-1 la Lisabona și 1-1 pe Ghencea.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente