marți, octombrie 3, 2023
AcasăSportNationalSteaua nu și-a îndeplinit obiectivul de a câștiga și Cupa României

Steaua nu și-a îndeplinit obiectivul de a câștiga și Cupa României

Astra – Steaua a fost un joc de “care pe care” până în minutul 53, când Sânmărtean a văzut direct cartonașul roșu după un atac cu talpa ridicată la Budescu. Steaua s-a văzut în postura de a se apăra, însă Astra nu a forțat, deși a avut avantajul omului în plus până în minutul 94, când arbitrul Ovidiu Hațegan i-a arătat roșu și lui Alibec.

După eliminarea lui Alibec, Astra nu a mai contat în meci, doar Steaua și-a mai creat ocazii, nereușind însă sa înscrie. Meciul s-a decis la penaltiuri, acolo unde Varela și căpitanul Pintilii au ratat și au trimis Cupa la Giurgiu.

Finala Cupei României a fost ultimul meci pentru Laurențiu Reghencampf ca antrenor al Stelei, acesta a dat curs ofertei venite de la arabi. El a decis să se despartă de Steaua cu un an înainte de expirarea cotnractului și a acceptat oferta venită de la Al Hilal, formație din Arabia Suadită. Tehnicianul nu poate pleca însă gratis din Ghencea, clubul solicitându-i să achite clauza de reziliere, în valoare de 800 000 de euro. 


După Laurențiu, și Latovlevici este curtat intes de sârbii de la Dinamo Zagreb, iar portarul titular din ultimii ani, Ciprian Tătărușanu va pleca cel mai probabil la Fiorentina. Nici Pintilii, Prepeliță sau Tănase nu și-ar dori să mai continue în Ghencea, aceștia așteptând oferte din străinătate.

 

Atacantul italian, Federico Piovaccari a plecat și el, acestuia expriându-i împrumutul la echipa roș-albastră. Fundașul macedonian, Daniel Georgievski și atacantul grec Pantelis Kapetonas au părăsit și ei echipa după ce nu le-a mai fost prelungit contractul.

 

Șanse mari de prinde un transfer are și sătmăreanul Florin Gardoș, care ar fi dorit de AS Roma pentru a înlocui plecarea Mehdi Benati. Echipa din capitala Italiei are patru variante pentru înlocuirea acestuia, printre care este și stelistul Gardoș. Ceilalți candidați sunt colegul lui Chiricheș de la Tottenham, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, care a jucat în finala Ligii Campionilor pentru Atletico Madrid și Marko Basa de la Lille.

 

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente