marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleStrăzile care vor fi închise și programul autobuzelor de zilele orașului Satu...

Străzile care vor fi închise și programul autobuzelor de zilele orașului Satu Mare

zilele-orasului-satu-mareÎn perioada desfășurării evenimentelor cu ocazia Zilelor orașului Satu Mare va fi restricționată circulația în zona centrală a orașului astel: Începând de sâmbătă, 1 iunie ora 5.00 până luni  3 iunie, ora 5.00, se interzice accesul în Piața Libertății de la intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu strada Gheorghe Doja; pe strada 1 Decembrie 1918 de la intersecția cu strada Gheorghe Doja; pe strada Horea în totalitate; pe strada Ștefan cel Mare de la intersecția cu Iuliu Maniu  spre Hotel Aurora; pe strada Păstrăvului de la intersecția cu Petru Bran; pe strada Decebal colț cu strada Micu Klein; pe strada Al. I. Cuza până la intersecția cu străzile Gheorghe Lazăr și Mihai Eminescu. Pentru evitarea incidentelor pe timpul tragerii focului de artificii este interzisă parcarea autovehiculelor între cele două pasarele din zona Palatului Administrativ în data de 01.06.2013.

Programul autobuselor pe raza municipiului Satu Mare în perioada 31 mai – 2 iunie

  • Liniile 1,13,15 și Real 2 vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania – Bulevardul Vasile Lucaciu iar la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul.transurban
  • Vor fi stații facultative pe Strada Retezatului în dreptul Poliției de frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Palatului Administrativ, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.
  • Liniile 2, 11,12 și 14 vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.
  • Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Farmacia de pe bulevard și în dreptul Catedralei Ortodoxe.
  • Liniile 5 și 23 vor avea capăt de linie la Piața nr 1.
  • Linia 29 va avea capăt de linie la Piața nr 1.
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente