29.8 C
New York City
duminică, iunie 26, 2022
AcasăEconomico-socialSocialSubprefectul județului Sălaj a murit în condiții tragice

Subprefectul județului Sălaj a murit în condiții tragice

Subprefectul județului Sălaj a decedat iar alte patru persoane au fost rănite, marţi, în localitatea Hurez din judeţul Sălaj, după ce acoperişul unui foişor unde se desfăşura un eveniment s-a prăbuşit, din cauza vântului.

Subprefectul a fost găsit de echipajele de intervenție în stare de inconștiență. A fost chemat și elicopterul SMURD, însă din păcate, manevrele de resuscitare nu au reuțit să îl salveze, fiind declarat decesul, în jurul orei 15.40, scrie graiulsalajului.ro.

Subprefectul Virgil Țurcașu avea 52 de ani.

Instituția Prefectului Sălaj a transmis un mesaj de condoleanțe. “Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat in urmă cu puțin timp. Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat. Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj. Conducerea şi personalul Instituţiei Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Dumnezeu să îl odihnească!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente