marți, februarie 27, 2024
AcasăSportLocalSucces răsunător pentru prima ediție a Cupei Moș Nicolae

Succes răsunător pentru prima ediție a Cupei Moș Nicolae

Două zile de bucurie pentru micuții fotbaliști din Satu Mare. Chiar înainte de Sfântul Nicolae și de Miculaș, copiii care practică fotbalul au luat parte la prima ediție a Cupei Moș Nicolae. Turneul s-a defășurat în sala de sport din Dorolț și s-a bucurat de un real succes.

Cupa Moș Nicolae a fost organizată de Fotbal Club Someşul Satu Mare, prin antrenorii Cristian Popa şi Dan Gavrilescu, turneul fiind dedicat grupelor de copii născuţi în 2014-2015 (sâmbătă) şi 2016-2017 (duminică).

Așa cum am scris mai sus, turneul s-a bucurat de mare succes, fiind înscriși aproximativ 280 de copii și câte 12 echipe la fiecare categorie de vârstă. Amintim grupele de la: Someşul SM 2019, Viitorul Carei, Il Calcio SM, Sporting Maramureş I şi II, Primavera SM, LPS SM, Sportul Şimleu, Oaşul Negreşti, Voinţa Doba, Juventus SM.

“A fost prima ediţie organizată de către clubul Someşul Satu Mare 2010 şi primul turneu în care am fost implicat şi eu ca şi organizator şi antrenor împreună cu colegul şi bunul meu prieten Cristian Popa. Din punctul meu de vedere a fost o reuşită, toata lumea fiind foarte mulţumită. Nu s-a ţinut neapărat cont de un clasament final ci a primat angrenarea a cât mai mulţi copii în jocul de fotbal. Ne-am bucurat de un număr foarte mare de echipe. Le mulţumim atât eu cât şi colegul meu Cristian Popa tuturor echipelor participante, care au dat dovadă de un profesionalism desăvârşit, părinţilor, care au umplut sala din Dorolţ până la refuz, dar nu în ultimul rând sponsorilor, cu ajutorul cărora turneul s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, iar copilaşii au putut fi răsplătiţi cu medalii, cupe şi dulciuri”, a transmis Dan Gavrilescu, organizator și antrenor la grupa 2016-2017 de la Someşul Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente