Acasă Locale SUFLETE PRETIOASE-MAINI SFINTITE

SUFLETE PRETIOASE-MAINI SFINTITE

Sufletele frumoase , sunt acelea care se gandesc mereu la ceilalti cu gandul de a ajuta , de a bucura si de a lasa ceva bun in urma .

Viata este alcatuita in mare parte din ceea ce facem , prea putin din ceea ce vorbim , deoarece in timp , oamenii isi lasa amprenta asupra vietii , prin pasii pe care ii fac spre ceilalti .

FRESH LIFECrina Blaga .Steluta care licareste puternic , raza de soare , care lumineaza cerul prin ceea ce face si incalzeste vietile noastre , cu caldura sufletului de care a dat dovada .Ea este sufletul sensibil , care sare mereu in ajutorul celor nevoiasi.Omul harnic care nu oboseste niciodata.

 Ne-am intalnit  la lucru  , dar am ajuns sa ne cunoastem in calitate de parteneri in campanile umanitare . Prima fiind cea de donare de sange , iar mai apoi cele de la Adapostul de Noapte , Spitalul de boli Psihiatrice si familiile nevoiase la care am ajuns impreuna.

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos in cale astfel de oameni !

Ea si familia ei au  ales sa ramana in tara si sa faca ceva sanatos , folosindu-se de resursele naturii  . Sunt cei care ne fac cele mai sanatoase fresh-uri, supe crema , salate  , iaurturi  , pateuri de casa , torturi vegane delicioase si multe alte bunataturi , folosind produsele din propria agricultura , gospodarie , dar despre asta vom vorbi intr-un alt articol deoarece ar fii multe de spus pe marginea acestui subiect si merita sa afle si cititorii nostri despre ceea ce fac , pentru ca noi , sa putem adopta un stil de viata sanatos .

Efectele pandemiei , a lasat  in urma nenumarate victime iar criza sociala se resimte mai drastic , in familiile care erau deja afectate  de saracie sau alte probleme similare.

Zilele trecute , impreuna cu Crina am ajuns sa intocmim o lista cu familiile nevoiase si necesarul acestora. Am livrat la o parte dintre ele dar mai sunt atatea suflete , care au nevoie de ajutorul dumneavoastra.

Va propun sa formam un lant al umanitatii ! O imbratisare mare , mare , formata din mainile tuturor celor , care vor sa ajute, unite prin fapte bune , in interiorul careia sa cuprindem cat mai multe suflete nevoiase.

Mainile care ajuta sunt maini sfintite , la fel ca si cele care muncesc .Daca putem , hai sa facem bine , azi , maine , mereu!

Sa ne pastram sufletul de copil , doar asa o sa putem sa ne bucuram de viata , la adevarata esenta si sa ne ajutam semenii.

Va imbratisez cu drag pe toti!

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente