luni, decembrie 4, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareSurprize de proporții la „Zilele Orașului Satu Mare

Surprize de proporții la „Zilele Orașului Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare a inclus în cadrul manifestărilor de Zilele Oraşului un program special dedicat Centenarului Marii Uniri. Primele nume anunţate au fost Mircea Baniciu Band, Paula Seling şi Nicolae Furdui Iancu, Nineta Popa şi Traian Jurchelea.

Municipalitatea revine așadar cu următoarele NOUTĂŢI: Sâmbătă, vor mai urca pe scenă, în cadrul proiectului “Toți K1 pentru România” , alături de Nicolae Furdui Iancu şi Paula Seling următorii artişti: Iuliana Tudor, Proiect K1, Vlad Rădescu, Sorin Francu, Daniel Lazăr, Tudor Furdui Iancu, Tuan și Grupul “Crai Nou”.
În programul artistic:
Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 25 mai, de la ora 19.00, imediat după concertul susținut ÎN Piața 25 Octombrie de orchestra Filarmonicii Dinu Lipatti.
Așa cum am mai amintit, stabilirea programului artistic din acest an a ținut cont și de preferințele musicale ale sătmărenilor. Astfel că, anul acesta, cel puțin din acest punct de vedere, nu am nici o indoială că spectacolul va fi pe măsura așteptărilor publicului.

Începem VINERI în forță: Pe scena principal vor urca artiști consacrați din industria muzicală românească precum Cargo și Carla’s Dreams, artiști care au devenit virali pe internet mai ales în rândul publicului tânâr, respectiv Iuliana Beregoi și una dintre cele mai bune trupe pop din Ungaria, Irie Maffia.

SÂMBĂTĂ, sătmărenii vor parte de un program artistic la fel de promitățor. Pe scena I va urca Doddy, unul dintre cei mai talentati si mai fresh rapperi din Romania și care a colaborat deja cu artisti ca Puya, Lora, What’s Up, Marcel Pavel. Urmează concertul trupei The Carbonfools (HU), care s-a axat de-a lungul timpului pe muzica electronică, reportoriul lor fiind un amestec de genuri rock, blues, reggae. Va urma apoi concertul trupei Bere Gratis care vine însoțită de Gheorghe Zamfir, după care un show de lasere.

DUMINICĂ, pe scena din Piața 25 Octombrie vor încinge atmosfera cei de la Daggu Project și Black River Blues Band, în deschiderea concertelor susținute de Holograf și Edda (HU),

Evenimentul se va încheia cu un show de artificii care va avea ca tematică efectul pirotehnic brocade.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente